FCC Flying Devils

Sport Blog

Voor snel en motiverende aanpak van sporten klik hier

Wilt u graag afvallen, aankomen of conditie opbouwen? Klik hier om jouw doel waar te maken. Door een goede combinatie van personal training en bootcamps heb je jouw gewenste resultaat al sneller dan je verwacht.

Waarom kiezen voor Buitengewoonfit?

Bij Buitengewoonfit hebben ze veel passie voor hun beroep. Ze weten hoe belangrijk het is om je lichaam fit te houden en willen daar graag bij helpen. Door dat voor iedereen mogelijk te maken, regelen ze zeer betaalbare bootcamps om jouw en andere te motiveren.

De personal trainers geven les met veel plezier, aandacht en energie om jouw zo te motiveren je doel te bereiken. De bootcamps worden in de meeste gevallen buiten gegeven,  wanneer het weer meezit natuurlijk. Door afwisselende trainingen kunnen de deelnemers het maximale uit zichzelf halen. We willen graag dat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaan.

Als je voor Buitengewoonfit kiest, geven we je een vaste bootcamp groep om een band en vertrouwen mee op te bouwen. Het is belangrijk dat jij je prettig voelt in de omgeving waar je traint. Daarnaast kunnen jullie elkaar goed motiveren om door te gaan en plezier te maken.

Klik hier om aan te melden en ontvang 10% korting!