FCC Flying Devils

Sport Blog

Dit moet je weten over creatine

Creatine is een lichaamseigen stof. Deze stof wordt voor 95% in de spieren opgeslagen en het zorgt voor een extra explosieve kracht. Het draagt bij aan betere krachtprestaties. Daarom biedt het de uitkomst bij krachtsport en andere sporten waarbij een intensieve, kortdurende inspanning wordt geleverd. Creatine bestellen kan bij Overload Worldwide. Benieuwd wat je moet weten over het bestellen bij deze partij en wat de effecten zijn van creatine? In deze blog vertellen we je er meer over.

Effecten creatine

Creatine heeft een positief effect op de fysieke prestaties tijdens intensieve, kortdurende inspanningen. Daarnaast stimuleert creatine de vetvrije spiermassa. Deze effecten worden verkregen bij een dagelijkse inname van 3 gram creatine. Bij Overload Worldwide vind je creatine van hoogwaardige kwaliteit.

Creatine kopen

Bij Overload Worldwide kun je terecht voor Goshy Nutrition™ creatine. Dit bevat de allerbeste creatine in de vorm van het ingrediënt Creapure®. Bij het produceren van de creatine wordt elke batch Creapure® getest op zuiverheid en kwaliteit. Het bevat geen geur-, kleur- en smaakstoffen en het is vrij van allergenen. Daarnaast is het geschikt voor vegetariërs. 

Hoeveelheid

Geadviseerd wordt om de eerste week drie keer per dag, vijf gram creatine in te nemen bij een maaltijd. In de tweede week raden we je aan om twee keer per dag vijf gram in te nemen bij de lunch en het avondeten. Hierna bevelen we ja aan om ter onderhoud één keer per dag, vijf gram in te nemen bij een maaltijd.

Waarom bestellen bij Overload Worldwide?

Wil je ook graag creatine kopen? Dan raden we je aan om dit te doen bij Overload Worldwide. Bij deze partij bestel je creatine van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Heb je jouw winkelmandje gevuld met creatine en andere benodigdheden? Dan is het bestelproces verder eenvoudig. Vul je gegevens in en betaal eenvoudig in onze veilige betaalomgeving. Heb je een bestelling geplaatst met een minimale orderwaarde van €30? Dan kun je profiteren van gratis verzending. Plaats je voor 23:00 uur een bestelling? Dan is jouw aankoop de volgende dag nog in huis.

Meer verhalen