FCC Flying Devils

Sport Blog

De gezelligste sportschool in Deventer

Sportschool Deventer

Ben je op zoek naar een sportschool in Deventer en vind je maar geen sportschool die aan jouw wensen voldoet? Ik vertel je graag over mijn ervaring met Fit For Life Sports. Zij zijn een sportschool in Deventer waar ik me erg thuis voel. Lees in deze meer hierover!

Fit For Life Sports, sportschool in Deventer die je thuis laat voelen

Als je op zoek bent naar een sportschool in Deventer waar het niet zo massaal is opgezet met allemaal hardloopbanden naast elkaar en rijen vol mensen, dan raad ik je Fit For Life Sports zeker aan. Bij deze sportschool in Deventer bieden ze verschillende varianten sporten aan. Naast personal training kun je er ook terecht voor crossgym en crossboxing. Crossgym wordt steeds populairder. Met deze trainingsvorm combineer je gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. De trainingen worden gegeven in een hoog tempo en elke training staat er een andere workout geprogrammeerd. Dit noemen ze ook wel de WOD, Workout Of the Day. Naast crossgym kun je ook terecht voor crossboxing. Dit is de perfecte workout voor mannen en vrouwen die eens afwisseling in hun training zoeken. Boksen gebeurt in groepsvorm en is een les waar motiveren en gezellig samen sporten in het middelpunt staat. Crossboxing is uitdagend, stoer en zeer uniek bij deze sportschool in Deventer. Dus voel je vooral welkom om een les mee te doen!

Sportschool Deventer 1

Kom gauw langs

Dus ben jij op zoek naar een sportschool in Deventer waar je op je gemak kan sporten wanneer jij dat maar wilt? Zoek dan niet verder en kom gauw eens langs bij Fit For Life Sports. De trainers staan klaar om jou verder te helpen en samen kijken naar de beste mogelijkheden die bij jou passen. Neem gauw een kijkje op de website van deze sportschool in Deventer. Wie weet tot snel!